open-navfaktor-logo
search
Tragedija i u Hrvatskoj
Kamion uletio na odmorište kraj ceste, poginulo dvoje djece
Kamion je udario u autobus u prostoru odmorišta u trenutku kada su iz njega izlazili putnici, javljaju hrvatski mediji
07.06.2019. u 12:00
get url
text

Na odmorištu između Novske i Okučana na autoputu A3 u Hrvatskoj dogodila se nesreća u kojoj je poginulo dvoje djece, a hrvatski mediji javljaju da ima još povrijeđenih.

Nesreća se dogodila u smjeru Zagreba na autocesti Zagreb - Lipovac, kada je vozač kamiona naletio na grupu ljudi.

Kamion je udario u autobus u prostoru odmorišta u trenutku kada su iz njega izlazili putnici.

Prema podacima Policijske uprave sisačko-moslavačke, poginule su dvije osobe.

- Do nesreće je došlo oko 9.40 sati kada je teretno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka iz za sada još neutvrđenih razloga udarilo u skupinu ljudi. Uslijed udarca dvije su osobe ozlijeđene i prevezene na daljnju obradu u novogradišku Opću bolnicu, dok su dvije osobe poginule - kazao je Dario Karmčmarček, iz PU sisačko-moslavačke.

Prema neslužbenim informacijama, dvije poginule osobe su zapravo djeca. Prema isto tako neslužbenim informacijama i povrijeđene osobe su djeca kojoj u novogradiškoj bolnici pružaju liječničku pomoć.

Svjedoci nesreće su ispričali kako je kamion je s autoceste uletio na parking zbog navodno zaglavljenog tempomata, prenosi portal SBplus.

- Kako nije mogao usporiti, uletio je na odmorište na kojem su stajali ljudi koji su izašli iz više autobusa kako bi se odmorili prije nastavka puta. Bilo je strašno - kazali su čitatelji koji su dojavili o ovoj strašnoj nesreći.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.