Već viđeno

Kampanje: Ovo je enterijer nove "škode kamiq"

Objavljeno: 07.02.2019. u 09:44

Nakon što nam je pokazala vanjske linije i otkrila ime, Škoda se odlučila u svojoj kampanji na naredni korak u kojem razotkriva enterijer

Češki rođak "seat arone" i "volkswagena R-Roc" nosi ime "kamiq", koji u potpunosti otkriva svoj sadržaj. Inspiraciju nalazi u konceptu Vision RS,  pa tako dobiva centralni info zaslon u obliku plutajućeg tableta, dok su kontrole klimatizacije izdvojene.

Vozačko sučelje je također digitalno (opcijski) i pregledno, a jedina novost je da bočni otvori ventilacije zadiru u bok vozila, baš kao što su to imali neki modeli još 1990-ih. Naprimjer, svi se još dobro sjećamo legendarnog "swifta". Ipak, u Škodi ovo smatraju novitetom i kažu da će pridonijeti osjećaju prostranosti.

Na popisu opreme mogu se naći i neke posebnosti za ovaj segment, poput posebne tkanine za presvlačenje enterijera ili grijanog kola upravljača i ambijentalne rasvjete.

I na kraju spomenimo kako će Kamiq biti nešto veći od prije spomenute braće. Osnova je ista, MQB A0, ali Škoda ide dodatnih 85 mm u duljinu i donosi dodatni prostor na stražnjoj klupi. Kapacitet prtljažnika je 400 litara. I da, nemojte ovaj model miješati s istoimenom, ali osjetno "prostijom" kineskom verzijom.

Izvor:   Index.hr

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije