navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Objavila na Instagramu

Karleuša o Svetlani Ražnatović: Živi u kući sazidanoj od pobijenih i opljačkanih Bošnjaka, Hrvata, Srba...

Srbijanske pjevačice Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović, supruga ubijenog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, godinama se natežu po sudu, a čini se da svoje nesuglasice nikada neće riješiti.

Objavljeno: 26.05.2021. u 15:33
get url
text

Karleuša je na Instagram profilu otvoreno napala svoju najveću estradnu neprijateljicu.

- Godinama sam se sudski branila od perfidnih napada ove žene, nisam mogla razumijeti Srbiju koja je u prošlosti veličala nekog poznatog po kriminalu i nanogici, ženu koja je bila usko povezana s ubicama Zorana Đinđića, ženu ratnog zločinca koja živi u kući sazidanoj od pobijenih i opljačkanih Bošnjaka, Hrvata, Srba... Bila sam u fazonu WTF SRBIJO? - započela je Jelena na svom storyju i nastavila:

- Boljela me nepravda jer su mediji perfidno uvijek mene pokazivali kao negativca, iako mrava nisam zgazila, a veličali ovu zatvorsku pticu koja je na račun tobožnjeg patriotizma i velikosrpstva skupljala jeftine poene primitivaca. Sada, kada je vidim ovakvu, sada kada nikog više ne zanima, sada kada pjeva pod šatorom i po kafićima, sada kada postoji u medijima samo ako se zakači za mene, osjećam sažaljenje. Vrijeme i karma riješe sve - napisala je Jelena uz Cecinu fotografiju u ljubičastoj haljini.

 

Inače, pjevačice su se počele povlačiti po sudu kada je Jelena izjavila da je Ceca odgovorna za ubistvo Zorana Davidovića Ćande, tadašnjeg Jeleninog zaručnika.