navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Drže je u šaci

Katie Holmes bi zbog scijentologa mogla izgubiti kćerku

Bivša sljedbenica Scijentološke crkve spomenula je bivše supruge jednog od najvećih holivudskih pristalica scijentologije Toma Cruisea (56), glumice Katie Holmes (39) i Nicole Kidman (51)

Objavljeno: 28.09.2018. u 15:18
get url
text

Glumica Leah Remini (48), bivša sljedbenica Scijentološke crkve, poznata po ulozi Carrie u seriji "Kralj Queensa", u časopisu LaPalme iznijela je tajne dvije holivudske glumice.

Leah je Scijentološku crkvu napustila 2013, a u dokumentarcu "Leah Remini: Scientology and the Aftermath" otkrila je neke nepoznanice u vezi s ovim kontroverznim kultom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @crabichuk @sweetadelae for my glam, and thank you honey @therealangelopagan for taking this picture of me and talking me out of retouching it! ;) #emmys

A post shared by Leah Remini (@leahremini) on

Spomenula je bivše supruge jednog od najvećih holivudskih pristalica scijentologije Toma Cruisea (56), glumice Katie Holmes (39) i Nicole Kidman (51).

- Stalno se pitam zašto njih dvije nisu progovorile. Pretpostavljam da su morale potpisati dokument kojim se zavjetuju na šutnju. Vjerujte mi, Katie ne smije sa mnom na ručak, a bile smo bliske prijateljice. Mogla bi izgubiti skrbništvo nad Suri. To je bolesno, Scijentolozi je sigurno "drže u šaci" - rekla je Leah.

Nakon što su se Katie i Tom razveli prije šest godina, glumica je dobila puno skrbništvo nad kćeri Suri (12). Razloge zašto je napustila Toma i Scijentološku crkvu nikada nije navela. Međutim, rekla je da živi neopterećena sobom i drugima, ne boji se više ničega i ne živi više po nečijim pravilima.