open-navfaktor-logo
search
Slavna glumica
Katie Holmes prodaje vilu od koje zastaje dah
Sada je spremna za novo mjesto, a vilu u Calabasasu stavila je na raspolaganje svim zainteresiranima koji si mogu priuštiti trošak od 4,6 miliona dolara, koliko glumica traži za svoju nekretninu
20.11.2019. u 19:19
get url
text
Vila Katie Holmes

Glumica Katie Holmes prije pet godina kupila je vilu sa šest spavaćih soba, isto toliko toaleta i vanjskim bazenom za svotu od 3,8 miliona dolara. U nju je uselila 2014., dvije godine nakon što je njen razvod od Toma Cruisea finaliziran.

Sada je spremna za novo mjesto, a vilu u Calabasasu stavila je na raspolaganje svim zainteresiranima koji si mogu priuštiti trošak od 4,6 miliona dolara, koliko glumica traži za svoju nekretninu. Za Katie ovo nije bilo stalno mjesto stanovanja jer više vremena provodi u New Yorku gdje posjeduje stan. Tamo živi s kćerkom Suri Cruise, koja pohađa školu na Manhattanu.

Kuća koju prodaje ipak nudi nešto mirniju okolinu nego životopisni New York - okružena je prirodom, vani se nalazi bazen uz roštilj i košarkaško igralište, a interijerom prevladavaju umirujući tonovi poput kremastih nijansi i sive boje, što ostavlja dojam modernog doma.

Što se tiče komšiluka u blizini se nalaze Kardashiani, Gary Sinise, Travis Barker i majka Michaela Jacksona, Katherine Jackson.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.