open-navfaktor-logo
search
Kakav gest
Keanu Reeves iznenadio filmsku ekipu skupocjenim poklonom
Keanu Reeves proslavio je kraj snimanja svog novog filma "John Wick: Chapter 4" poklonivši članovima svoje kaskaderske ekipe potpuno nove satove Rolex Submariner.
27.10.2021. u 12:01
get url
text

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Reeves je četvorici kaskadera - Bruce Lee Concepcionu, Jeremyju Marinasu, Daveu Camarilu i Li Qiangu - poklonio satove u bistrou Paul Bert u Parizu u subotu navečer. Iako bi sat bio dovoljan sam po sebi, glumac je svakom članu tima dodao personaliziranu poruku, a Marinas je u svojoj Instagram priči rekao da je sat najbolji poklon ikad.

Reeves teško da je mogao odabrati bolji sat za poklon. Predstavljen 1953., Submariner je inspiracija za veliku većinu modernih ronilačkih satova. Glumac je odabrao izdanje iz septembra 2020., koje ima Oystersteel kućište s crnim jednosmjernim Cerachrom okvirom, odgovarajući brojčanik s velikim luminiscentnim oznakama za satove, Rolexovim karakterističnim cyclops povećalom i narukvicom Oyster.

Dar još posebnim čini činjenica da je jako zahtjevno nabaviti Rolex, posebno Submariner. Općenito povećanje potražnje za Rolex satovima, zajedno s prekidima u lancu opskrbe zbog koronavirusa, doveli su do ozbiljnog nedostatka satova na tržištu. Zbog toga je sat, čija je preporučena maloprodajna cijena 9150 dolara, trenutno gotovo dvostruko skuplji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lordrodney (@talesfromlordrodney)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.