open-navfaktor-logo
search
24 minuta
Kesić o Dodikovom vrijeđanju Đokovića: "Ko je smjestio medi Dodiku"
Poznati srbijanski TV voditelj Zoran Kesić u svojoj kultnoj emisiji "24 minuta sa Zoranom Kesićem" na svoj prepoznatljiv način prokomentirao je snimak Milorada Dodika, lidera SNSD-a i predsjednika entiteta RS, u kojem je izvrijeđao Đokoviće.
01.05.2023. u 11:53
get url
text
Zoran Kesić

VEZANI TEKST - Pljunuo, pa sada liže: Dodik "zahvalio" RTS-u za neprospavanu noć

Snimak neoficijelnog dijela gostovanja u emisiji Oko na RTS-u je procurio u javnost, a uslijedio je Dodikov pokušaj da se opravda, i na kraju reakcija iz RTS-a.

- Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u p...u materinu. Uf... Naši ljudi to sve doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao. Auuu... Ciganija poprilična, mogu ti reći. Oni saradnici njegovi, još izgubi u polufinalu, odnosno četvrtfinalu. A mi sve bazirali... - kazao je Dodik, vjerovatno i ne znajući da će ovaj dio (ne)obaveznog razgovora otići u eter. 

Pod naslovom "Ko je smjestio medi Dodiku" Kesić je dao komentar i na ovaj, a i na dio zvaničnog dijela Dodikovog gostovanja.

- Konačno važi slogan "RTS, vaše pravo da znate sve". Saznali smo šta Dodik misli o Đokovićima i o Romima - kazao je Kesić.

A potom se osvrnuo na reakcije Dodika, te RTS-a.

- Nije majka klela Muju što se kockao, nego što se vadio. U ulozi Muje-Mile - dio je Kesićevog komentara.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.