open-navfaktor-logo
search
U svom stilu
Kesić poručio Dodiku: Nije smiješno kada se prijeti čovjeku koji je izgubio dijete
Našalio se Kesić i na račun Dodikovih izgovora nakon prijetnji upućenih Davoru Dragičeviću, ocu ubijenog Davida Dragičevića, za kojeg je predsjednik entiteta RS rekao da ga "od 8. više neće biti ovdje", da bi zatim promijenio ton svog obraćanja
30.09.2018. u 12:45
get url
text
Zoran Kesić
Zoran Kesić

Predsjednik entiteta RS Milorad Dodik ponovo sa našao na repertoaru Zorana Kesića. Izdvojio je Kesić u svojoj emisiji posljednje Dodikove javne istupe u kojima prijeti otkazima simpatizerima njegove političke konkurencije, što je kasnije pravdao kao šalu.

Našalio se Kesić i na račun Dodikovih izgovora nakon prijetnji upućenih Davoru Dragičeviću, ocu ubijenog Davida Dragičevića, za kojeg je predsjednik entiteta RS rekao da ga „od 8. više neće biti ovdje“, da bi zatim promijenio ton svog obraćanja.

- Uopće nije smiješno kada vidimo da neko prijeti čovjeku koji je izgubio dijete. Nije smiješno kada oca ubijenog sina optužuju da ruši državu zato što želi da sazna istinu – kazao je Kesić te dodao:

- Mi smo u emisiji ranije spominjali skupove „Pravda za Davida“. Činit ćemo to sve dok se ubice ne otkriju, ne zato što smo, kako Dodik kaže, frajeri, nego zato što ne volimo loše fore.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.