Sarajevo

Kids Time Festival: Danas druženje sa popularnim YouTuberom Alijom Ćeskom, a sutra sa Cerixom

Objavljeno: 11.06.2019. u 09:55

Danas u popodnevnim satima sa posjetiocima će se druziti popularni YouTuber Alija Ćesko, a već sutra u isto vrijeme i na istom mjestu bit će i Cerix


Proteklog vikenda počelo je 45 dana najbolje energije u gradu, svoja vrata je otvorio Kids Time Festival na platou Skenderija.

Dok su oni nešto mlađi uživali u igraonici, voziću i Gumenom gradu, stariji su se družili sa YouTuberima Eltpom i Super Dakijem. Neki su uplovili i u virtualni svijet u Gameing corner-u koji je opremljen najmodernijom opremom iz gameing asortimana.

Danas u popodnevnim satima sa posjetiocima će se druziti popularni YouTuber Alija Ćesko, a već sutra u isto vrijeme i na istom mjestu bit će i Cerix. On  će pored toga što će djecu zabaviti i  oprobati se sa njima u gameing-u, roditelje posavjetovati kako da zaštite svoje mališane u cyber svijetu, u kojem provode najviše svog vremena.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije