navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Kraj velike ljubavi

Klepetan došao pozdraviti Malenu, a potom preminuo

Klepetan se u Brodski Varoš vratio još 18. marta, što je puno ranije nego inače, no nije se vratio da ostane sa svojom ljubavnicom preko ljeta, nego da se pozdravi s njom

Objavljeno: 29.08.2019. u 16:54
get url
text
Klepetan i Malena

Priča ptičijeg Romea i Julije, nažalost, završena je! Najpoznatija hrvatska roda je ostala bez muža.

Klepetan se u Brodski Varoš vratio još 18. marta, što je puno ranije nego inače, no nije se vratio da ostane sa svojom ljubavnicom preko ljeta, nego da se pozdravi s njom.

Penzionisani domar, Stjepan Vokić, koji već trideset godina brine o Malenoj, objasnio je da je njegov "Klepo" došao u gnijezdo star i jako bolestan.

- Četvero njih (ptića) je došlo kod majke na dasku i tri-četiri sata su tužno klepetali. Tada sam znao da je Klepo otišao da umre. Znate kako kažu da ptice umiru pjevajući- ispričao je Vokić.

- Malena je othranila 66 malih, dosta je to za jednu majku. Jako sam vezan za nju. Ne idem ni na more, niti s prijateljima nikuda, uvijek samo brinem oko nje. Pokušavam naći ribu da ju prehranim, ali jako je teško jer je sve devastirano- rekao je Stjepan koji unatoč svim problemima skrbi o Malenoj i njenim malenima.

Stjepan je obišao okolicu tražeći Klepetana nakon što se on pozdravio s Malenom, no nije ga uspio naći. Tada mu je bilo jasno da je Klepetan preminuo.

Podsjetimo, prelijepa priča o Malenoj i Klepetanu završila na poznatoj stranici The Dodo i oduševila na stotine hiljada ljudi diljem svijeta.