open-navfaktor-logo
search
Poruka vlastima
Klub Lane Pudar: Napravite nam bazen, nema izgovora, izvlačenja i odugovlačenja
Klub vodenih sportova Orka čije boje brani Lana Pudar oglasio se nakon što je mlada bosanskohercegovačka plivačica osvojila bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u disciplini na 200 metara.
17.12.2021. u 18:02
get url
text

Iz kluba Orka oblatili su se vlastima, od lokalno, kantonalnog, federalnog i državnog niova s porukom da u Mostaru konačno naprave olimpijski bazen.

- Gradonačelniče grada Mostara, gradski vijećnici, kantonalni premijeru, kantonalni ministri i zastupnici, fedaralni premijeru, federalni ministri i zastupnici, državni premijeri i zastupnici, recite nam da li je ovo dovoljno velik razlog da ovoj djevočici i mostarskoj djeci napravite olimpijski bazen?!
Napravite nam bazen u Mostaru! Nema izgovora, nema izvlačenja, nema odugovlačenja!! Mi ne mislimo stajati! Lana je biser i Lana je najveći promotor naše države i našeg grada. To Vam je obaveza i dužnost, a nije nikakav luksuz i činjenje usluge - poručili su.

- Lana naklon i kapa do poda!! Treneri, Alena i Gorane svaka Vam čast! Roditelji, hvala Vam na povjerenju i čestitke na svemu! Ovo je za Mostar, ovo je za Bosnu i Hercegovinu, ovo je za običnu raju! Ovo je za sve Vas u domovini i dijaspori koji nas obasipate neizmjernom pažnjom i ljubavlju i hvala Vam od srca na tome - zaključeno je u saopćenju kluba Orka.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.