navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Iza kulisa

Ko je sve bio na vjenčanju Seada Kolašinca i šta je Nihad Alibegović zapjevao Mesutu Ozilu

Vjenčanje je bilo glamurozno. Sve je bilo fenomenalno organizirano, kaže Nihad

Objavljeno: 18.06.2019. u 12:19
get url
text

Fudbalski reprezentativac BiH Sead Kolašinac u subotu je krunisao brakom višegodišnju vezu sa djevojkom Janom Laurom u njemačkom Baden-Badenu.

Amine Gulse, supruga fudbalera Mesuta Ozila, popularna turska glumica i manekenka, objavila je fotografiju sa svadbe bh. fudbalera, a naš portal objavljuje nekoliko ekskluzivnih fotografija sa glamuroznog vjenčanja, na kojem je oko 400 zvanica zabavljao i naš odlični pjevač Nihad Alibegović.

- Vjenčanje je bilo glamurozno. Sve je bilo fenomenalno organizirano, i sve pohvale mladoženji na vjenčanju i svadbi o kojoj će se sigurno dugo pričati. Bilo je dosta nogometnih zvijezda, ali i menadžera i uspješnih ljudi iz cijele Evrope. Mene su najviše oduševili Mesut Ozil i Julian Draxler, koji je na svadbi ostao do šest sati ujutru. Draxler je veliki prijatelj Kolašinca i poznaju se još iz djetinjstva – ističe Nihad Alibegović za Faktor.

{$galerijaFotografija}

Pored Alibegovića, za dobru atmosferu bio je zadužen jedan internacionalni bend sa dvije pjevačice, te jedan poznati DJ. Naravno, na svadbi je Nihad dobio izdašan bakšiš, ali iznos nije htio otkrivati.

- Bakšiš nije toliko bitan. Meni je najbitnije da su mi svi čestitali, a Mesuta Ozila sam iznenadio interpretacijom turskog hita "Mavi, mavi". Naredne sedmice očekujem potpisane dresove od nekoliko nogometnih zvijezda – kaže na kraju Nihad Alibegović.

IMG-af23d2447bc764aaba23147bdc7d6770-V.jpg
1 od 273
left-arrowright-arrow