open-navfaktor-logo
search
Trener Borca
Koga je Vlado Jagodić nazvao "šačicom spodoba"?
Navijači Borca nezadovoljni rezultatima banjalučkog kluba u finišu jesenjeg dijela Premijer lige BiH istaknuli su transparent na kojem je pisalo "Vlado odlazi!", što je jasna poruka šefu stručnog štaba Vladi Jagodiću.
15.12.2020. u 20:54
get url
text

Borac je u 19. kolu PLBiH poražen u gostima kod Tuzla Cityja s 2:0, pa je prvi dio sezone završio na petom mjestu s 32 boda, 13 manje od vodećeg Sarajeva.

VEZANI TEKST - Jagodić: Prijete mi smrću, žele da umrem, to nisu pravi navijači Borca

Još prije gostovanja u Tuzli Jagodić je kazao kako je dobio prijetnje smrću, a ima je šta za reći i po završetku jesenjeg dijela sezone.

- Nikada me ulica nije dovela u Borac, nikada me ulica neće ni smijeniti! Poštujem istinske navijače, one prave "borčevce" i njima se izvinjavam, ali ne mogu da dozvolim da to uradi šačica spodoba ili ljudi, za koje sam bio loš trener i kad sam pobjeđivao 6:0 (Mladost) ili 4:3 (Željezničar) - rekao je Jagodić, a prenosi Mondo.ba.

Kako tvrdi Jagodića transparent sa natpisom "Vlado odlazi" postavila su trojica nezadovoljnih navijača i siguran je da su u pitanju isti ljudi koji su mu upućivali prijetnje.

- Oni su i najavili transparent i sve je jasno - naglasio je trener Banjalučana.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.