Koji dijelovi tijela izdaju ženu i najprije pokazuju da stari

Objavljeno: 03.05.17 u 12:16

Nemojte škrtariti kada je u pitanju krema za lice, jer će vas dekolte prvi izdati. Ako mislite da je dovoljno kupiti skupu kremu za lice kako bi očuvala mladenački izgled, grdno se varate, jer ono nije dio tijela koji prvi pokazuje da starite.

Pravilno njegovanje lica, uz dobru prehranu, izbjegavanje sunca i što manje stresa, osnovni su alati svake žene koja prelazi tridesetu godinu života, ali to ne znači da ćete tako spriječiti druge da za desetak godina vide koliko ste stari.

Želite li izgledati mladoliko što duže, posebno pazite na ova tri dijela tijela koji prvi odaju godine.

  1. Ruke

Koliko smo puta vidjeli žene sa zategnutim licem i staračkim rukama. Nažalost, mnogi od nas rad ne mogu izbjeći, ali zato se možemo svakodnevno mazati hranjivim kremama kako bi koža ostala elastična.

  1. Laktovi

Muškarci znaju reći kako se po laktovima vidi koliko žena ima godina, što to nije šala. Redovito ih mažite kremom, a svakih desetak dana istrljajte limunom kako bi uklonili tamne naslage.

  1. Dekolte

Koža vrata i dekoltea jako je osjetljiva, pa može biti puna bora i kad nam je lice savršeno glatko. Do boranja ovog dijela tijela dolazi zbog pretjeranog izlaganja suncu bez zaštite, preskakanja njege i spavanja na boku i trbuhu. Nemojte biti škrti sa kremom za lice - svaku večer namažite  i vrat i dekolte, a na sunce ne izlazite bez SPF-a.