Kamenog su srca

Koji znakovi horoskopa će vas ostaviti bez žaljenja

Objavljeno: 20.10.2018. u 19:31

Neki horoskopski znaci će vas ostaviti kada to najmanje budete očekivali. Ne očekujte da će se vratiti, jer im  uopće neće biti žao  

Rakovi najčešće pokažu svoje pravo lice kada to najmanje očekujete

Ovan

Rođeni u znaku Ovna često vole da pokazuju koliko su opasni. Oni vjeruju da su pravila tu da bi se kršila i vole testirati koliko daleko mogu ići, a da ne osjete posljedice.

Bik

Iako su često vrlo nespretni, Bikovi su jedan od najopasnijih horoskopskih znakova. Tvrdoglavi su i napravit će sve da bude po njihovom, bez obzira na to kako bi se drugi mogli osjećati.

Rak

Možda niste očekivali da ćete vidjeti privržene i osjećajne Rakove na ovoj listi, ali i oni imaju podlu crtu, koju odlično skrivaju. Rakovi najčešće pokažu svoje pravo lice kada to najmanje očekujete.

Djevica

Često se hvale svojim visokim moralnim standardima, ali to nipošto ne znači da su sveci. Djevice su vrlo ograničene i izbirljive, pa ako nešto nije po njihovom, samo će otići bez objašnjenja.

Strijelac

Strijelcima je njihova sloboda najbitnija i mrze kada ih neko kontroliše. Ako ste smetnja Stijelčevim planovima, riješit će vas se u najkraćem mogućem roku.

Jarac

Niko nema misteriozniju ličnost od Jarca, što ga čini najopasnijim znakom na ovoj listi. Njegovi postupci najčešće su vrlo nepredvidljivi i s njim uvijek morate biti na oprezu.

Izvor:   B92

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije