open-navfaktor-logo
search
Propuštaju Newcastle
Kolašinac i Ozil ponovo na meti gangstera, policija čeka izvještaj igrača Arsenala
Sigurnost naših igrača i njihovih porodica uvijek je prioritet broj jedan, poručili su iz kluba
09.08.2019. u 20:33
get url
text

Sead Kolašinac i Mesut Ozil, dvojica fudbalera Arsenala, ponovo su bili na meti lopova, zbog čega su, kako pišu engleski mediji izostavljeni iz sastava za meč 1. kola Premier lige protiv Newcastle Uniteda.

Njih dvojica nedavno su bili na meti gangstera na motorima, koji su ih pokušali opljačkati, ali se hrabri Kolašinac goloruk obračunao sa napadačem koji je u ruci imao nož. Policija je istog dana pokrenula istragu, koja još nije okončana.

Sada engleski mediji pišu da su Ozil i Kolašinac proteklih dana u blizini svojih domova imali nekoliko incidenata sa pljačkašima, ali su obojica prošli bez povreda i sada su sigurni.

Nekadašnji njemački reprezentativac navodno je uveo i dodatno osiguranje u svoj dom, a trener Unai Emery procijenio je kako nije pametno da obojica budu u timu dok se policijska istraga ne okonča.

- Sigurnost naših igrača i njihovih porodica uvijek je prioritet broj jedan i tu smo odluku donijeli nakon razgovora sa igračima i njihovim predstavnicima. U kontaktu smo sa policijom i pružamo igračima i njihovim porodicama maksimalnu podršku - poručili su iz Arsenala. 

Iz policije su za Football-London saopćili da čekaju službeni izvještaj igrača o novim incidentima...

O novim incidentima piše i Daily Mail, koji također tvrdi da su se ispred domova dvojice fudbalera dogodili novi incidenti. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.