Hotel

Koliko novca morate izdvojiti za noćenje u hotelu Pjanićevog kluba?

Objavljeno: 24.08.2019. u 13:23

Hotel su već koristili igrači i stručni štab tokom pripremnog perioda, a od danas će moći ugostiti turiste i navijače

FOTO: Twitter / Juventus FC

Fudbalski klub Juventus u subotu je zvanično otvorio "JHotel" za javnost, i tako postao prvi pansion u Italiji kojim upravlja neki sportski kolektiv, prenosi Anadolu Agency (AA).

Hotel su već koristili igrači i stručni štab tokom pripremnog perioda, a od danas će moći ugostiti turiste i navijače. Hotel je dio ogromnog kompleksa "Continassa", koji uključuje novi trening centar i medicinsku ustanovu, a sve pod markom "J".

Kompleks se nalazi svega 600 metara od stadiona Allianz Juventus i ostaće dom za igrače i stručni štab sve dok im klub ne obezbijedi novi objekat za smještaj.

"JHotel" ima 138 soba podijeljenih u Comfort, Deluxe, Executive, JExecutive i Suite kategoriju, s cijene po noćenju kreću se od 116 eura. Uz smještajne kapacitete sadrži restoran i konferencijski centar sa pet sala za sastanke.

Juventus je vlasnik 40 posto hotela, a ostalih 60 posto pripada grupi Lindbergh Hotels.

Izvor:   Anadolija

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije