open-navfaktor-logo
search
Kampanja DF-a
Komšić u Krajini: U USK se jasno vidi važnost postojanja lijevo-patriotskog bloka
Željko Komšić, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik Demokratske fronte sa zvaničnicima Demokratske fronte posjetio je danas Ključ, Sanski Most i Bosanski Petrovac.
02.11.2020. u 16:50
get url
text

Uz druženje i razgovor sa građanima pružio je podršku kandidatima Stranke za općinska vijeća.

- Sa poštenim i časnim ljudima Krajine rješavat ćemo nagomilane probleme lokalnih sredina u naredne četiri godine. To je oduvijek bila ideologija i cilj Demokratske fronte - rekao je Komšić ovom prilikom.

Dodao je da će Demokratska fronta i nakon izbora nastaviti priču o okrupnjavanju lijevo-patriotskih snaga, potreba za tim se pokazala kako u cijeloj Bosni i Hercegovini, tako i u Unsko-sanskom kantonu. 

- Vi ovdje najbolje znate koliko je važna priča zajedničkog i patriotskog bloka građanskih stranaka u kojem je poziv otvoren svakome kome je Bosna i Hercegovina na prvom mjestu. Taj blok mora se oduprijeti onima kojima je lični interes i interes drugih bitniji od interesa građana - naglasio je Komšić.

Kampanja "BiH pobjeđuje!" Demokratske fronte nastavit će se u toku dana druženjem sa građanima Bihaća, saopćeno je iz DF-a.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.