open-navfaktor-logo
search
"Nova poniženja"
Komšije se pobunile: Dodik ministre dočekao bez velike zastave Crne Gore, ali i bez zastave BiH
Nema kraja poniženjima koje ova Vlada priređuje građanima Crne Gore, objavio je na Twitteru potpredsjednik Liberalne partije Jovo Rabrenović.
29.04.2021. u 18:32
get url
text

On je kritikovao činjenicu da tokom susreta crnogorskih ministara sa predsjedavajućim Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom i predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović shodno protokolu, domaćin nije istakao zastavu Crne Gore.

- Evo koliko domaćin poštuje goste iz Crne Gore, nije našao za shodno da primijeni protokol i da istakne zastavu zemlje iz koje su u zvaničnu posjetu došli dvojica ministara - napisao je Rabrenović.

VEZANI TEKST - Neće, pa neće zastavu BiH: Dodikova borba protiv države čiji je jedan od tri šefa

Na fotografijama koje je objavio Rabrenović vidi se zastavica Crne Gore na stolu, ali iza domaćina i gostiju nije se nalazila velika državna zastava Crne Gore, kao ni državna zastava BiH, već isključivo zastave bh. entiteta Republika Srpska. 

Dodik praksu, da u svojstvu jednog od tri člana kolektivnog šefa države, nikada goste ne dočekuje uz zastavu BiH, provodi od početka mandata. 

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić i ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović u Vladi Crne Gore, nakon završene posjete Hrvatskoj, jučer su boravili u Banjoj Luci. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.