Ponedjeljak, 04.07.2022.

Konzum otvorio novu prodavnicu u Velikoj Kladuši

U skladu sa dugoročnom vizijom širenja mreže prodajnih objekata, Konzum je odnedavno započeo svoje poslovanje na području Velike Kladuše. Prva prodavnica u ovom gradu otvorena je krajem augusta, a danas je otvoren drugi prodajni objekat na adresi Ibrahima Mržljaka 94.

Novootvoreni prodajni objekat prostire se na površini od 180 kvadratnih metara i zapošljava šest novih radnika. Asortiman prodavnice obuhvata svježe i kvalitetno voće i povrće, velik izbor pekarskih, mliječnih i delikatesnih proizvode, osnovne životne namirnice, piće i slatkiše te proizvode za njegu, higijenu i kućanstvo. 

- Od momenta kada smo počeli sa pripremama za otvaranje prodavnica u Velikoj Kladuši, interesovanje građana je ogromno, svakodnevno nam pokazuju gostoprimstvo i srdačnost, zbog čega im se želimo posebno zahvaliti. Uvjeren sam da ćemo opravdati njihova očekivanja u pogledu bogatog asortimana, povoljnih cijena i pružanja kvalitetne usluge, za što se brine ukupno 13 novih zaposlenika u oba prodajna objekta. Želja nam je da Konzum u Velikoj Kladuši ponudi potpuni ugođaj svakodnevne kupovine, a naši prodajni objekti postanu stalna odredišta na koja će se kupci rado vraćati – izjavio je Ahmet Koštreba, izvršni direktor za maloprodaju Konzuma.

Na dan otvorenja za kupce je pripremljena posebna akcijska ponuda, prvi kupci su nagrađeni poklonima, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno. Za mališane je organizovana vesela zabava sa maskotama Morsovaca.

Dolaskom Konzuma u Veliku Kladušu kupci imaju priliku da se upoznaju i sa jedinstvenim asortimanom proizvoda Konzumovih trgovačkih marki, izuzetnog kvaliteta i povoljnih cijena, te je u znak dobrodošlice značajan broj kupaca prilikom otvorenja nagrađen proizvodima brendova Finesse, Moj dan i Dax.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh