Posljednja epizoda

Kraj serije "Game of Thrones", brojni fanovi razočarani

Objavljeno: 20.05.2019. u 08:23

Mnogi su razočarani načinom na koji je serija završila

FOTO: HBO

Posljednja epizoda osme sezone "Igre prijestolja" prikazana je sinoć, a kraj je izazvao brojne reakcije fanova, koji su u velikoj mjeri razočarani.

 

Posljednja epizoda donijela je brojna iznenađenja za fanove najpopularnije serije današnjice, a na željezni tron na kraju nije zasjeo niko.

 

Autori serije ranije su izjavili kako svi oni koji očekuju sretan kraj serije "očito je nisu pažljivo pratili", što se na kraju i obistinilo. Najviše reakcija proizvela je scena smrti Daenerys, dok je oduševljenje izazvala ona u kojoj Jon Snow ponovo susreće sa svojim vukom Duhom.

Tako je u 80 minuta završena serija koja je trajala osam sezona. Na kraju, mnogi su razočarani načinom na koji je serija završila, jer se stiče utisak da je mnogo toga ostalo neispričano, odnosno nerazjašnjeno do kraja, pišu američki mediji.

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije