SDA Cazin

Krajine se ne treba sjećati samo od izbora do izbora

Objavljeno: 20.09.2018. u 08:14

Premijer USK Husein Rošić govorio je o projektima koje je Vlada USK realizovala na području Stijene

FOTO: SDA CAZIN

U mjesnoj zajednici Stijena u Cazinu sinoć su predstavljeni kandidati Stranke demokratske akcije za sve nivoe vlasti.

Sa skupa je odaslana jasna poruka da se Krajine ne treba sjećati samo od izbora do izbora.

-SDA je za Unsko-sanski kanton radila kontinuirano preko institucija. Zahvaljujući nama nakon 26 godina u Krajinu je opet stigao voz. Zahvaljujući nama imamo uredne ceste. Zahvaljujući nama imamo sredstva za poljoprivrednike. Naši uspjesi očito nekima smetaju, jer uporno pokušavaju da sebi pripišu barem dio njih. Nećemo raspravljati oko zasluga, građani znaju koliko su puta na naš kanton dolazili Bakir Izetbegović i Fadil Novalić, a znaju ko je ovdje počeo dolaziti tek pred izbore - rekao je predsjednik GO Cazin i nosilac liste za Skupštinu USK Almin Handanagić.

Premijer USK Husein Rošić govorio je o projektima koje je Vlada USK realizovala na području Stijene.

-Cazin je sa kantonalnog nivoa dobio ubjedljivo najviše sredstava od svih općina USK. Realizujemo naša obećanja, i to uprkos brojnim opstrukcijama lokalnih vlasti. Na čekanju je 600 hiljada za odvodnju i asfaltiranje centra Stijene zbog nedostatka urbanističkog plana. Koči se i 60 hiljada za put u Memićima. Očito u Cazinu ništa ne može bez politike, a dobro građana je pojedincima samo retorička figura - zaključio je Rošić, saopćeno je iz SDA Cazin.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije