Granična policija BiH

Kralj rizika: Uhapšen muškarac iz spota Selme Bajrami

Objavljeno: 11.10.2018. u 09:04

Arsenić je već jučer smješten iza rešetaka, po rješenju kojim su mu pravosnažno izrečena dva mjeseca zatvora, jer je jednog muškarca udario šakom

Detalj iz spota Selme Bajrami FOTO: FACEBOOK

Granična policija BiH uhapsila je prekjuče u Gradišci Zvjezdana Arsenića (24) iz Banje Luke, pišu Nezavisne novine.

Arsenić je već jučer smješten iza rešetaka, po rješenju kojim su mu pravosnažno izrečena dva mjeseca zatvora, jer je jednog muškarca udario šakom. Mladić je uhapšen tokom ulaska u BiH, kada je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Banjoj Luci.

Iz Osnovnog suda u Banjoj Luci je rečeno da je Arsenić pravosnažno osuđen da je 30. augusta 2013. godine, oko 1.30, ispred jednog noćnog kluba prišao M. P. i bez ikakvog povoda i razloga udario ga šakom u glavu, odnosno u bradu.

- Usljed tog udarca je M. P. pao te udario potiljkom o beton, zadobivši tešku povredu - kazali su iz Osnovnog suda u Banjoj Luci.

Kako dodaju, pravosnažnim rješenjem Osnovnog suda Banja Luka, Arseniću je kazna zatvora u trajanju od dva mjeseca zamijenjena za novčanu kaznu od 6.000 KM. Međutim, on tu svotu nije platio.

- Pravosnažnim rješenjem Osnovnog suda Banja Luka osuđenom je izrečena, a neplaćena novčana kazna, zamijenjena za kaznu zatvora od dva mjeseca - pojašnjavaju iz Osnovnog suda u Banja Luci.

Naredba za raspisivanje centrale potjernice za Arsenićem je, kako saznajemo, izdata 13. septembra ove godine, a on je juče, dan nakon hapšenja, počeo izdržavanje zatvorske kazne.

Dvadesetčetvorogodišnjak je inače sin Nenada Arsenića, jednog od najboljih skakača s mostova svih vremena u BiH, i brat poznate "banjalučke laste" Igora Arsenića.

On je u žižu javnosti dospio i nedavno, nakon što se pojavio kao partner pjevačice Selme Bajrami u spotu za njenu novu pjesmu "Rizik". Prije nešto više od 10 dana, u medijima je objavljena i fotografija na kojoj se tridesetosmogodišnja Tuzlanka i 14 godina mlađi Banjalučanin ljube.

Ona je priče o romansi s Arsenićem podgrijala svojim ranijim objavama na društvenim mrežama.

-Što je od Boga, dobro je - opis je pored jedne od fotografija za koje je pozirala s Arsenićem, dok je pored druge, na kojoj je takođe s njim, napisala: "On je kralj rizika. Ljeto i ljubav." Upravo jedan stih Selmine nove pjesme glasi: "On je kralj rizika."

Izvor:   Nezavisne novine

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije