open-navfaktor-logo
search
Bez greške
Kraljica Letizia još jednom pokazala besprijekorni stajling u haljini sa efektnim detaljem
Iako za svoje brojne angažmane često bira već viđene komade odjeće, španska kraljica Letizia s vremena na vrijeme javnost iznenadi nekim novim, modnim odabirima.
06.07.2022. u 08:46
get url
text

Tako je kraljica na dodjeli nagrada Organizacije princeze od Girone u Madridu, uz kćerke i supruga, uspjela posebno zablistati zahvaljujući novoj haljini efektnog izgleda.

Stvorena od tkanine modro plave boje, njen ležerni ovratnik na mjestu je pridržavao presijavajući lanac u formi ogrlice, a upravo zahvaljujući njemu ova haljina izdvaja se od sličnih modela laskave dužine midi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Families (@royalfamilyportraits)

Riječ je o kreaciji s potpisom španskog brenda Boüret, nosi naziv Luna Diamante i u prodaji se nalazi po cijeni nešto manjoj od 1.000 maraka.

I dok je haljina potpuno novi komad u ormaru kraljice Letizije, nju je zaokružila već viđenim u znaku naušnica - zvjezdica modne kuće Chanel, modro plavih salonki Caroline Herrere i torbice španskog brenda Magrit.

 

Letizijina najstarija kćerka, princeza Leonor nosi titulu počasne predsjednice ove organizacije, a i ove je godine dodjeljivala nagrade održavši prigodan govor na španskom i katalonskom jeziku.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.