open-navfaktor-logo
search
Ruši tabue
Kraljica Letizia: Rado nosi već viđene haljine, i svaki put izgleda sjajno
Kraljica Letizia i kralj Felipe VI obišli su Prirodoslovni muzej u Madridu kojeg je davne 1772. godine osnovao španski kralj Carlos III pod nazivom "Kraljevski kabinet povijesti prirode".Posjetu su završili obilaskom laboratorija za molekularnu sistematiku.
16.06.2020. u 11:39
get url
text

Lijepa kraljica ni ovaj put nije razočarala svojim modnim odabirom. Letizia je nosila haljinu brenda Sandro Paris u kojoj se već pojavila na nekoliko događanja.

Staro nepisano pravilo u svijetu poznatih i slavnih diktira da nikad ne smijete biti viđeni u istoj kombinaciji dvaput, ali svi već dobro znamo da je to besmisleno pravilo.

Potvrđuje to i španska kraljica koja redovno "reciklira" sve odjevne komade i obuću iz svog ormara. Uz malu preinaku u stajlingu i dodatak drugačijih cipela i torbice, Letizia uspješno podigne staru haljinu i bez problema je nosi koliko god želi.

Tako je ovu haljinu na novu prigodu stegnula bež kaišom i kombinirala s bež cipelama, za razliku od prethodnih situacija u kojima je birala dodatke u drugim bojama.

Ne samo da nema problema s ponavljanjem odjevnih kombinacija, nego komade koji joj se sviđaju nosi često u kratkom vremenskom razmaku što je nekad bilo nezamislivo za osobu s kraljevskom titulom.

Ovaj živopisan model haljine s upečatljivim uzorkom tako je tokom ljeta 2019. godine nosila na nekoliko različitih ceremonija dodjela nagrada i radnih sastanaka.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.