open-navfaktor-logo
search
Veznjak bh. tima
Krunić: Nismo bili na nivou, ne odgovara nam rezultat iz Finske
Veznjak Milana je prokomentarisao i ostale rezultate u grupi J
05.09.2019. u 23:17
get url
text

- Dobro su se branili, svi su bili nazad. Nije bilo lako probiti njihov prvi vezni red. Najbitnije je da smo na kraju uspjeli da pobijedimo pred gostovanje Armeniji - rekao je nakon pobjede Bosne i Hercegovine protiv Lihtenštajna bh. veznjak Rade Krunić.

U nedjelju bh. tim čeka bitnija i teža utakmica protiv Armenije. Zmajevi nemaju mnogo vremena za odmor, jer već sutra u ranim jutarnjim satima iz Sarajeva putuju za Yerevan.

- Svjesni smo da možemo bolje i svjesni smo da ovo nije nivo naše reprezentacije. Možda smo malo nesvjesno potcijenili protivnika. Možemo ostvariti dobar rezultat i mislim da smo s ovih pet golova podigli samopuzdanje.

Veznjak Milana je prokomentarisao i ostale rezultate u grupi J.

- Pratimo rezultate drugih timova, koliko god da govorimo da smo bitni samo mi. Od njih na kraju krajeva i zavisimo. Nismo imali željene rezultate u prošle dvije utakmice i sugurno da pobjeda Finske protiv Grčke ne ide na našu ruku, ali šta da se radi. Mi moramo da nastavimo ovim putem i bilježimo pobjede, te da se nadamo kiksu ostalih ekipa.

Haris Duljević je priliku za igru dobio u drugom poluvremenu, a uspio je zabiti i pogodak.

Naš loš dan, ali dobro je da smo pobijedili. Nije bila neka igra, nadam se da će protiv Armenije biti bolje i da ćemo osvojiti tri boda. Moramo ganjati Finsku - izjavio je Duljević pa dodao:

- Sigurno će biti teško jer je protivnik bolji i ozbiljniji. I mi ćemo biti ozbiljniji. Nadam se trijumfu i plsmanu na EURO - konstatovao je brzonogi Zmaj.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.