Krvoproliće u kavezu: Doktor prekinuo jednu od najboljih borbi godine

Objavljeno: 15.07.17 u 17:40

U sjeni showa kojeg posljednjih dana režiraju Conor McGregor i Floyd Mayweather Jr sinoć su se na američkom tlu održala dva sjajna borilačka događaja.

Uz Glory 43, ljubitelji borilačkih sportova imali su prilike uživati i u zanimljivoj Bellatorovoj priredbi.

Bellator 181 tako nam je sinoć donio konačnog pobjednika Brandon Girtz - Derek Campos trilogije, piše fightsite.hr. Nakon što je svaki od njih slavio u po jednom susretu, ovaj treći pripao je Camposu u borbi koja definitivno kandidira za najbolju ove godine.

Od samog početka dvoboja, zvijezde događaja u Thackervilleu (Oklahoma) bacali su teške udarce i bombardovali jedan drugoga “svim i svačim“. Nekoliko puta su obojica bili uzdrmani, a jedno Camposovo koljeno je još u prvoj rundi prouzrokovalo ogromnu posjekotinu na Girtzu kojem je nakon uvodnih pet minuta iznenađujuće dozvoljen nastavak borbe.

Ludnica obilježena snažnim i čistim udarcima nastavljena je i u drugoj rundi, a krv je sve jače tekla po Girtzovom licu te je ovog puta doktor, u pauzi uoči ulaska u posljednju dionicu, odlučio prekinuti meč.

Camposu je ovo četvrta pobjeda u nizu, dok je Girtz upisao treći uzastopni poraz.

 

this fight right here. my goodness! #bellator181 #derekcampos #brandongirtz #mma #foty #mixedmartialarts #bellatormma #trilogy #fight

A post shared by mma 21+ ™ was (justmma) (@mma21plus) on