U septembru

KS BiH će podržati i pomoći organizaciju turnira u čast Mirze Delibašića

Objavljeno: 10.08.2019. u 12:12

Porodica rahmetli Mirze Delibašića je na sebe preuzela organizaciju turnira, a tim povodom je održan i sastanak u prostorijama KS BiH

Mirza Delibašić u dresu Real Madrida

FOTO: FACEBOOK

Košarkaški savez BiH će podržati realizaciju turnira u pomen najboljeg sportiste Bosne i Hercegovine Mirze Delibašića.

Porodica rahmetli Mirze Delibašića je na sebe preuzela organizaciju turnira, a tim povodom je održan i sastanak u prostorijama KS BiH.

Generalni sekretar KS BiH Amer Čolan, koji je prisustvovao sastanku sa porodicom Delibašić rekao je da je Savez spreman pomoći realizaciju turnira.

– Spremni smo pomoći i učestvovati u organizaciji turnira u čast Mirze Delibašića. Drago nam je da smo u prilici pomoći, ali i da je porodica rahmetli Kindžeta u nama vidjela partnera. Kao što znate, mi smo tokom prethodne sezone, u dogovoru sa porodicom, Kup BiH nazvali po našem najboljem košarkašu, a pomoć pri organizaciji turnira je nešto najmanje što možemo učiniti za našeg Kindžeta - rekao je Čolan.

Turnir u čast Mirze Delibašića bit će održan u Sarajevu u septembru.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije