navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Niko joj ne bi dao 79

Kulinarska zvijezda užarila društvene mreže mladolikim izgledom

Gotovo četiri desetljeća američka televizijska zvijezda Martha Stewart na malim ekranima podučava vještinama kuhanja, pečenja, vrtlarenja, uređivanja doma, rukotvorinama, njezi, pa čak i duhovnosti, a svojim mladolikim izgledom na pragu 80-ih izaziva podjednako zanimanje javnosti.

Objavljeno: 26.11.2020. u 21:39
get url
text

Jedna od najpoznatijih poslovnih žena, koja je svoje carstvo ponajviše stekla kulinarskim emisijama, u jeku pandemije koronavirusa odlučila je zaploviti modnim vodama.

Tako je na Instagramu Martha ovih dana predstavila liniju odjeće nastalu u saradnji sa američkim lancem trgovina Walmart, no više od odjevnih komada s vlastitim potpisom u kojima je vješto pozirala iz topline doma, 79-godišnja Stewart pažnju javnosti dobila je mladolikim izgledom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martha Stewart (@marthastewart)

Njenim brojnim fanovima nije dugo trebalo da je počaste nizom komplimenata na račun mladolikog izgleda, no ovo nije prvi put da je Marthi Stewart pošlo za rukom užariti društvene mreže.

Iako nije nikakva tajna da izgleda fantastično za svoje godine, selfie snimljen u bazenu na njenom imanju u East Hamptonsu ovog jula rezultirao je identičnim, zadivljenim komentarima fanova.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martha Stewart (@marthastewart)