open-navfaktor-logo
search
Gradski odbor PDP-a
Kusturica uvrijedio građane, u Banju Luku dolazi samo kad mu trebaju pare
To što je Kusturica nazvao Banja Luku "selendrom" je nastavak ponižavajućeg odnosa SNSD-a prema gradu na Vrbasu, smatraju u PDP-u
16.10.2018. u 20:15
get url
text

Gradski odbor Partije demokratskog progresa (PDP) Banja Luka smatra da je Emir Kusturica, savjetnik i blizak saradnik predsjednika SNSD-a Milorada Dodika, uvrijedio stanovnike Banje Luke. 

To što je Kusturica nazvao Banja Luku "selendrom" je nastavak ponižavajućeg odnosa SNSD-a prema gradu na Vrbasu, smatraju u PDP-u.

- Očigledno je da Kusturica dolazi u Banja Luku samo kad se treba sa Dodikom dogovoriti da dobije još para iz budžeta Republike Srpske i da ne zna da je SNSD ugasio mnoge fabrike u Banja Luci, da se u blizini centra grada i dalje koriste septičke jame, da je sport ugašen i preseljen u Lijevče polje i Krupu na Vrbasu, te da je zbog svih ovih stvari Banja Luka na izborima kaznila SNSD. Gradski odbor PDP Banja Luka se zahvaljuje građanima Banja Luke na iskazanoj podršci i u narednom periodu ćemo jače nego ikad stajati uz svoj narod, jačati Banja Luku i boriti se protiv SNSD-ove bahatosti i prostakluka - saopćeno je iz PDP-a.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.