Laura Wasser: Advokatica koja "razvodi" najveće holivudske zvijezde

Objavljeno: 10.01.17 u 19:23

Poznate ličnosti i njihovi privatni životi oduvijek izazivaju veliki interes javnosti, naročito razvodi koji predstavljaju ultimativnu mogućnost zarade za angažirane advokate. Jedna od njih je i Laura Wasser, koja će u brakorazvodnoj parnici od Brada Pitta zastupati Angelinu Jolie.

Laura Wasser
Laura Wasser

Wasser je godinama radila na manje eksponiranim slučajevima, ali razvodi Stevieja Wondera i Britney Spears koje je uspješno vodila će rezultirati povećanim zanimanjem javnosti za njen život.

Od tada pa do danas, zastupala je Angelinu Jolie u razvodima od Billyja Bob Thorntona i Brada Pitta te Gwen Stefani, Kim Kardashian, Johnnyja Deppa, Heidi Klum, Ryana Reynoldsa, Olivera Martineza, Megan Fox i mnoge druge.

Medijsku pažnju koju je dobila je znala itekako dobro iskoristiti, pa tako 2013. izdaje knjigu naslova ''It Doesn't Have to Be That Way: How to Divorce Without Destroying Your Family or Bankrupting Yourself '', u kojoj objašnjava načine prema kojima se i u takvoj situaciji može ostati na civiliziranoj razini.

- Postavite se prema razvodu kao prema poslovnoj transakciji. Čak i ako se druga strana ponaša glupo, nema potrebe da se spuštate na tu razinu – kazala je jednom prilikom.

Sat naplaćuje 850 dolara i odbija klijente koji na računu nemaju barem 10 miliona.
Na upite je li postala bliska s klijentima koje zastupa i traže li savjete vezane uz ljubavni život kazala je da ne razmišlja o tome.

- Uvijek im kažem da, kao prvo naplaćujem više od njihovih pravih terapeuta, a kao drugo, imam dvoje djece s dva različita partnera i ne mogu biti osoba koja daje savjete vezane uz romantične veze – istakla je.

Osim karijerom, interes privlači i istančanim modnim ukusom, često odijevajući dizajnere poput Prade i Hermès, pa stoga ne čudi što joj se u nekoliko navrata nudila televizijska emisija i reality show o njenom životu.

Ipak, odlučno je odbila takve projekte, te se nastoji i dalje profilirati kao jedna od najuspješnijih žena u svom poslu.