open-navfaktor-logo
search
Skup u Travniku
Lendo: SDA će imati odgovor na svako pitanje, nastavit ćemo raditi u interesu građana
Potpredsjednik SDA BiH Refik Lendo prisustvovao je danas u Travniku Skupštini Općinske organizacije OO SDA Travnik.
15.05.2023. u 20:24
get url
text
Refik Lendo
Refik Lendo

Lendo je, obraćajući se prisutnima, istaknuo važnost ravnomjernog razvoja Travnika, Srednjobosanskog kantona, ali i cijele FBiH i države BiH.

- Skupština SDA je poprilično podmlađena, što je dobro. Moramo zanavljati stranku. Mi imamo gradonačelnika, imamo premijera SBK, a upravo vi ste se za to izborili – poručio je Lendo.

Lendo je istaknuo činjenicu da SDA nikada nije izgubila u Travniku, te je pozvao sve prisutne da nastave biti na usluzi građanima, što je garant nastavka dobrih rezultata SDA.

- Moramo imati odgovor na svako pitanje, na ovo što nam se desilo i ono što nam tek slijedi. I SDA će imati taj odgovor – kazao je Lendo.

Naglasio je Lendo važnost jedinstva svih onih koji vole Bosnu i Hercegovinu, bez obzira na etničku pripadnost ili vjersko opredjeljenje.

- SDA nije samo stranka Bošnjaka već stranka svih Bosanaca i Hercegovaca. Mi smo po tome prepoznatljivi. Vi koji sjedite ovdje, a svjedočio sam koliko dobro vi radite i kakvu viziju imate, to vrlo dobro znate i siguran sam da ćete i u budućnosti nastaviti raditi u tom duhu i u interesu svih građana – kazao je Lendo.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.