open-navfaktor-logo
search
Ima se, može se
Lepa Brena sa Bobom "pobjegla" u Monaco: Za privatni let iskeširala hiljade KM
Nakon popuštanja epidemioloških mjera Lepa Brena (59) pohvalila se na svojim društvenim mrežama privatnim letom, kojim je sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem (56), “skoknula” do kneževine Monaco.
03.06.2020. u 17:25
get url
text

Poznati par u Monte Carlu dugo godina ima stan, a folk pjevačica tvrdi kako u prijestolnici jet seta ne mari za poznate i slavne komšije nego se samo želi dobro odmoriti.
U Monte Carlu, navodi, uvijek pronađe mir.

"Dobrodošli u Monako", napisala je pjevačica kratko, a sa brojnim pratiteljima na Instagramu podijelila je nekoliko fotografija i snimak.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to Monaco️

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Nije poznato koliko su Brena i Boba “iskeširali” za ovaj “mali izlet”, ali prosječna cijena iznajmljivanja privatnog aviona kreće se između 2.600 i 3.900 KM po satu.

Pjevačica se tokom leta pohvalila pogledom iz ptičije perspektive, a sa suprugom je nazdravila i skupocjenom čašom vina.

I dok su brojni fanovi komentirali kako je Brena zaslužila odmor, s obzirom na to da godinama ima žestoki tempo, neki su komentirali kako nije u redu da se žena s njenim statusom hvali luksuznim stilom života dok brojni građani Srbije nemaju šta jesti.

"Sve je to divno i krasno, ali hiljade ljudi jutros nemaju šta jesti dok se Brena naslikava ispred privatnog aviona. Kakvu poruku šalje svojim fanovima. Sramota", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.