open-navfaktor-logo
search
Cure detalji svadbe
Lepa Brena ženi mlađeg sina: "Planiramo veliku svadbu sa 500 zvanica..."
Porodica Živojinović ima razloga za slavlje. Naime, najmlađi sin pjevačice Lepe Brene (59), 22-godišnji Viktor oženit će Sandru Miljaković (26).
10.08.2020. u 14:08
get url
text

Prema pisanju srbijanskih medija, vjenčanje će biti sljedeće godine zbog situacije s pandemijom koronavirusa i već je nazivaju svadbom desetljeća.

- Planiramo veliku svadbu sa 500 zvanica. Živojinovića ima puno, moramo pronaći veliki prostor na otvorenom. Nećemo ništa planirati dok se ne smiri situacija sa koronavirusom. Sandri i meni ne smeta da čekamo, ponašamo se kao da smo već u braku - ispričao je Viktor za Blic.

Mlađi sin folk pjevačice kaže kako mu je djevojka velika podrška u svemu, a prije nekoliko dana proslavili su godišnjicu veze. Dodaje kako su Lepa Brena i Boba oduševljeni njegovom izabranicom.

- Za nju imaju samo riječi hvale - dodao je Viktor Živojinović.

Sandra je rođena u selu Budilovina u općini Brus u Srbiji, a u Beogradu studira na Filozofskom fakultetu i bavi se šminkanjem.

Nedavno se s Viktorom vratila iz Monaka, gdje je bila na prvom ljetovanju sa Živojinovićima.

- Uživali smo na odmoru. Sandra i Lepa Brena družile su se, jedna drugoj su lakirale nokte. Odmor nam je svima baš bio potreban, a posebno mami i tati, koji su i dalje u Monaku - ispričao je Viktor.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.