Ljepotice: Propali holivudski brak o kojem i nakon 22 godine postoje razne spekulacije

Objavljeno: 10.11.17 u 10:38

Cynthia Ann Crawford poznatija kao Cindy Crawford, jedan je od najlegendarnijih top modela na svijetu, a i u šestoj deceniji aktivna je na modnoj sceni, jer još ima zanosno lice i tijelo.

Kada ne radi, 51-godišnja ljepotica uživa u mirnom i stabilnom porodičnom životu sa suprugom, također bivšim manekenom, a danas uspješnim biznismenom Randeom Gerberom i njihovo dvoje djece - Kaiaom i Presleyjem, koji su također krenuli stopama svojih roditelja.

Sa zgodnim suprugom Cindy je često na luksuznim putovanjima ili romantičnim spojevima, a jednom prilikom je otkrila kako je njihov brak uspio, jer su prije svega najbolji prijatelji, ali i zato što se ne treba dokazivati svom partneru te praviti da voli nešto što zapravo ne voli.

To je ponovo pokrenulo glasine o njenom prvom i propalom braku s glumcem Richardom Gereom, koji je trajao svega dvije godine, iako su se vjenčali 1991. godine u Las Vegasu, a službeno rastali 1995. Ona je tada imala samo 26 godina, a on 42. Par je bio zajedno šest godina.

U jednom intervjuu iz 2016. godine ljepotica je otkrila kako ona i Richard nemaju nikakve odnose te kako ima osjećaj da joj je on potpuni stranac.

- Bila sam tada jako mlada, ali sam mislila da sam odrasla. Mi zapravo nikada nismo bili prijatelji!

Šuškalo se neko vrijeme kako taj brak nikada nije ni bio konzumiran te kako je lijepa Cindy Richardu bila samo paravan za njegove homoseksualne sklonosti.

I on je nakon propalog braka još jednom stao pred oltar s glumicom Carey Lowell s kojom ima kćerku Hannah. Ponovo se rastao 2013. godine, nakon 11 godina braka, ali je i dalje nastavio da osvaja mlađe ljepotice, pa se čini kako 68-godišnji glumac i dalje ima "ono nešto".