open-navfaktor-logo
search
NEMOJ DA ZVOCAŠ
Ljubomir Bandović: Moja žena više ne zna za koga je udana
Sitkom "Nemoj da zvocaš", gledajte vikendom na OBN TV u terminu od 20 sati. A ako nešto propustite, ne brinite, repriza je također vikendom od 19:15h
31.10.2018. u 10:57
get url
text

Bandović u novoj seriji "Nemoj da zvocaš" igra sredovječnog Balkanca, prezaposlenog i preumornog, nervoznog, ali i veselog. U izjavi za medije u Srbiji potvrdio je da je isti takav i privatno.

Sitkom "Nemoj da zvocaš", koji se počeo prikazivati na OBN TV okupio je sjajnu ekipu. Boro Stjepanović, Jelisaveta - Seka Sablić, Ljubomir Bandović, Milena Vasić... Svi oni igraju bračne parove, susjede. Ljubomir Bandović, sredovječni glumac, igra upravo sredovječnog susjeda i za "Blic" otkriva da se njegov lik veoma podudara sa njim privatno. A evo i zašto.

-Scenarij je španska franšiza, pa smo morali provuči sve kroz naš humor. A ja sam samo iz svake moje uloge, iz svake ladice, izvukao dio i napravio novi lik. Jer ja nisam histerični i omaleni Španac nego sam poveliki nervozni Balkanac. Situacije su tipske i svi mi sredovječni muškarci prolazimo kroz to da nas žene tjeraju da otvorimo Instagram profil - još jedan, pa ih uhvati manija šopinga, pa nas tjeraju da smršamo - priča Ljuba Bandović za Blic.

Seka Sablić je pak izjavila da nikome ne zvoca.

"A i da zvocam, ne bih to tako rekla, upotrijebila bih neku mnogo prostačkiju riječ."

Sitkom "Nemoj da zvocaš", gledajte vikendom na OBN TV u terminu od 20 sati. A ako nešto propustite, ne brinite, repriza je također vikendom od 19:15h.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.