"Ludi" Irac: Potrošio 100 miliona dolara, sada se vraća treninzima

objavljeno: 09.01.2018. u 19:35

Odmor je završen. Conor McGregor se vratio treninzima i uskoro ćemo ga ponovo gledati u oktagonu.  

Nakon što je odmarao godinu dana, a za to vrijeme tulumario i potrošio 100 miliona dolara, koliko je zaradio od meča s Floydom Mayweatherom, Irac se vratio treninzima.

Potvrdio je to i njegov trener John Kavanagh, te otkrio da je UFC prvak svaki dan u teretani, te da uskoro planira povratak.

- Jedva čekam njegove nove borbe. Mogu vam samo reći da je potpuno posvećen treninzima te da radi s jednakim žarom kao i prije - izjavio je Kavanagh.

Velika je vjerovatnoća da će McGregor morati u ring u prvoj polovini ove godine, jer u suprotnom rizikuje gubitak titule prvaka u lakoj kategoriji. Već nekoliko puta odgodio je obranu titule, a Dana White mu je poručio da će mu je oduzeti ako u prvoj polovini ove godine ne uđe u ring.

- Ovo će biti sjajna godina. U to sam uvjeren. Mogu oni pričati šta žele, ali on pojas ima kod kuće. Bez brige, sve će biti u redu - kazao je Kavanagh.

McGregor je nakon ezgibicijskog meča protiv Floyda Mayweathera prošlog ljeta rekao kako bi volio ponovno boksati. Navodno, u toku su pregovori s Mannyjem Pacquiaom i Paulom Malignaggijem, budući da bi takve borbe Ircu donijele još mnogo miliona dolara.

 

Solid

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on