open-navfaktor-logo
search
Dobra vibra
Ma kakav izgled i dobar auto: Četiri osobine kod muškarca kojima žene teško mogu reći ne
Koliko ste puta čuli da žene vole samopouzdane muškarce? Bezbroj vjerovatno. No rijetko ko će priznati da to samopouzdanje ne mora imati nikakve veze s debljinom bankovnog računa, markom automobila koje vozi, pa čak ni time kako neko izgleda.
22.01.2022. u 22:23
get url
text

Tajna je u muževnoj energiji koja prosječno privlačnog muškaraca pretvara u nekoga o kome žene misle kad ga vide – Moj Bože, ko je to?

1. Muškarac koji je u dodiru sa svojom muževnošću pršti harizmom i samopouzdanjem. On hoda ispravljenih leđa i glave, ne zastajkuje, ali i ne brza. Uvijek ima svoje odredište i cilj. Ne ulazi u prostoriju kao da je posjeduje, već kao da u njoj sve poznaje.

2. Ima zaštitnički instinkt, ali nije posesivan. Sluša umjesto da brblja unedogled. Primjećuje male stvari i komplimentira bez ustručavanja. Ne upušta se u ogovaranja, nema kratak fitilj i uvijek gleda pozitivnu stranu stvari.

3. U odnosu sa sobom i drugima ne preuzima ulogu žrtve, ne kuka o svojim finansijama, nerazumnom šefu ni kosi koja se počela stanjivati ili sijediti. Ne fokusira se na svoje mane.

4. Muškarac u dodiru sa svojom muževnošću dobro se osjeća u svojoj koži. On rijetko kada izgleda poput fitness modela s Instagrama, ali je svjestan dobrobiti redovne fizičke aktivnosti te se bavi nekim sportom – kako zbog zdravlja tako i zbog dodatne prilike za druženje i širenje kruga prijatelja.

Nauka je potvrdila da se energetsko polje smanjuje kada smo depresivni, ljuti, tjeskobni ili frustrirani. S druge strane, ono se povećava kada smo sretni, zabavni i puni ljubavi.

Muškarčeva "dobra vibra" je ono što će privući dame, a odat će je sve - od izraza lica i načina držanja do tona glasa, i brzine kojom govori.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.