open-navfaktor-logo
search
Loše krenulo...
Magazinović izigravao Muzurovog PR-a na Twitteru, a onda: "Ilidžom neće hodati nikakvi LGBT"
Nermin Muzur, budući načelnik Općine Ilidža, kojeg su podržale stranke "Četvorke", njegova Narod i pravda, te Naša stranka, SDP i Nezavisna bosanskohercegovačka lista, osim što je novi šef Općine, novi je miljenik i većeg broja žena na Twitteru.
18.11.2020. u 12:25
get url
text

Na ovoj društvenoj mreži danima ga je najavljivao koalicioni partner Saša Magazinović (SDP). Na radost velikog broja tviterašica opčinjenih izgledom mladog načelnika, Muzur je stigao na Twitter. Ili možda nije?

Na Twitter nalogu pod imenom Nermin Muzur, čiju autentičnost je prvobitno potvrdio Saša Magazinović, izneseni su neki stavovi koji se vjerovatno ne bi svidjeli partnerima iz SDP-a i Naše stranke. 

U svakom slučaju, SDP i Naša stranka, su podržale Muzura kao zajedničkog kandidata za načelnika, pa je za očekivati da podržavaju i njegove sadašnje stavove. Doduše, oni su bili poznati i ranije. 

Ukratko, na Muzurovom Twitter nalogu čiju autentičnost je potvrdio Magazinović, a sada poriče da se radi o budućem načelniku Ilidži, pojavio se sljedeći tvit: 

- Želim pružiti ruku svima, posebno bivšim kolegama iz SDA! Na Ilidži obećavam prave vrijednosti i toleranciju za sve, ali insinuacije da će Ilidžom hodati nekakvi LGBT su čiste laži! Ja sam lično vodio protest protiv te parade!

Nakon toga, Muzurov portparol za Twitter je saopćio da se radi o lažnom profilu.

 

Međutim, ljudi mu baš i ne vjeruju. 

 

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.