open-navfaktor-logo
search
Mišljenja podijeljena
Majka otkrila genijalan trik: Evo kako ćete svaki put znati kada vam djeca lažu
Odgoj djece nije lak zadatak. Biti roditelj stalno predstavlja nove izazove, a mame i tate uvijek traže nove načine kako osigurati da njihova djeca odrastu u dobre ljude.
03.08.2021. u 08:43
get url
text

U novom TikTok trendu, roditelji dijele najkorisniju laž koju su rekli svojoj djeci, a jednoj mami je njen smiješni trik onemogućio da je djeca lažu bez da ih neko uhvati, kako piše Mirror.

Mama Victoria je objasnila da je svojoj djeci rekla da odrasli mogu vidjeti kada dijete laže.

- Rekla sam svojoj djeci da kad lažu, na čelu im se pojavi zvijezda koju samo odrasli mogu vidjeti. Pa kad god mi lažu, pokriju čelo - rekla je u svom videu.

Video je postao viralan s preko 22,3 miliona pregleda, 4,3 miliona lajkova i 20 hiljada komentara. Mišljenja su bila podijeljena, a komentari su bili različiti. Neki su roditelji dijelili vlastite roditeljske bijele laži, a drugi raspravljali o korisnosti njene metode.

U drugom videu dodala je:

- Zvijezda je alat koji će pomoći vašoj djeci da prepoznaju kada lažu i zašto moraju priznati svoje laži. Upotrijebite ovaj zvjezdani trik dok su vaša djeca mala, na taj način ćete znati kada lažu i možete im pomoći da priznaju laž. Nemojte koristiti ovaj trik za stvaranje straha kod svoje djece. Ako ste trik upotrijebili na ispravan način, izgradit ćete povjerenje jer znaju da vam mogu reći istinu i da kad to učine, neće biti kažnjeni za nju.

@mombarrassed5

#stitch with @kat_morgan #momsoftiktok #parentsoftiktok #parentinghacks

♬ original sound - Victoria

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.