"Bottle cap challange"

Majstor borilačkih vještina: Ibrahimović pokazao znanje u zanimljivom izazovu

Objavljeno: 05.07.2019. u 09:38

Ibra je u svlačionici odlučio učestovati u "bottle cap challengeu", izazovu koji ima za cilj da se poslije kružnog udarca nogom na flaši odvrne čep

FOTO: SCREENSHOT

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović protekle noći je s dva gola potopio Toronto i LA Galaxyju donio 11. ovosezonsku pobjedu.

Poznati fudbaler se u mladosti bavio i borilačkim sportovima, a često je u intervjuima znao spomenuti da se u bavio taekwondoom.

Tokom fudbalske karijere Šveđanin bh. korijena postigao je neke zaista spektakularne golove, koji su zahtijevali itekakvu vještinu, a jedan od takvih je sigurno pogodak s Evropskog prvenstva 2004. godine protiv Italije.

Ibrahimović je ponovo pokazao da dobro vlada borilačkim vještinama. Naime, Ibra je u svlačionici odlučio učestovati u "bottle cap challengeu", izazovu koji ima za cilj da se poslije kružnog udarca nogom na flaši odvrne čep.

Pogledajte kako je to odradio poznati fudbalski napadač:

U istom izazovu nedavno je učestvovao i poznait glumas Jason Statham.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije