open-navfaktor-logo
search
Liga prvaka
Maksimir će biti tijesan: Veliki interes za utakmicu Dinamo - Shakhtar
Iz zagrebačkog kluba su objavili da su nakon svega 30 minuta od otvaranja prodajnih mjesta rasprodane ulaznice za sektor zapad dole 
02.11.2019. u 11:54
get url
text

U glavnom hrvatskom gradu vlada veliki interes za utakmicu Lige prvaka između Dinama i Shakhtara, koja će se igrati 6. novembra, prenosi Anadolu Agency (AA).

Iz zagrebačkog kluba su objavili da su nakon svega 30 minuta od otvaranja prodajnih mjesta, u subotu u 11 sati, rasprodane ulaznice za sektor zapad dole stadiona Maksimir.

- U prodaji su još uvijek ulaznice za tribine zapad gore, istok, sjever dole i sjever gore - istakli su iz Dinama.

Ulaznice za utakmicu generacije, kako je nazivaju u Hrvatskoj, mogu se kupiti u pretprodaji po sljedećim cijenama: sjever dole 30 KM, sjever gore 30 KM, istok 50 KM, zapad gore 50, dok se zapad dole prodavao za 75 kuna.

Ukoliko kojim slučajem do dana odigravanja utakmice ostane ulaznica, prodavat će se po višim cijenama, koje glase: sjever dole 40 KM, sjever gore 40 KM, istok 65 KM, zapad gore 65 KM.

Utakmica četvrtog kola grupe C Lige prvaka između Dinama i Shakhtara igrat će se 6. novembra s početkom u 21 sat. Nakon tri odigrana kola, lider je Manchester City s devet bodova, a slijede Dinamo i Shakhtar s po četiri, te Atalanta koja je bez bodova.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.