open-navfaktor-logo
search
Pripreme Borca
Maksimović u Trebinje poveo 30 fudbalera, u subotu protiv bivšeg prvaka BiH
Fudbaleri Borca jutros su otputovali u Trebinje gdje će u narednih pet dana raditi prije svega na fizičkoj pripremi za drugi dio sezone.
18.01.2021. u 10:58
get url
text

Iako se u proteklim danima pisalo da bi karijeru mogao nastaviti u Turskoj, Almedin Zilkić je zajedno s ostalim igračima Banjalučana otputovao u Hercegovinu.

Trener Borca Marko Maksimović na pripreme je poveo je 30 igrača, a to su: Bojan Pavlović, Nikola Lakić, Luka Damjanović, Siniša Dujaković, Miloš Borovčanin, Marko Jovanović, Đorđe Milojević, Dino Ćorić, Đorđe Ćosić, Marko Kujundžić, Luka Bobić, Savo Sušić, Filip Račić, Mario Brtan, Aleksandar Vojnović, Darko Meleg, Amar Tahrić, Dejan Bosančić, Goran Zakarić, Stojan Vranješ, Sergej Damjanić, Almedin Zilkić, David Čavić, Aleksandar Subić, Jovo Lukić, Milan Šikanjić, Boban Georgiev, Dejan Javorac, Slobodan Vuk Vujmilović, Elvis Mehanović.

Borac će u subotu, 23. januara odigrati prvu kontrolnu utakmicu u sklopu ovih zimskih priprema, a protivnik će im biti Leotar, bivši prvak Bosne i Hercegovine.

Nakon ovog meča ekspedicija Borca se vraća u Banju Luku, gdje će trenirati do 29. januara, kada je predviđen let za Antaliju na finalni dio priprema.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.