Mame su bijesne: Novi "Pampers" smrdi i propušta

Objavljeno: 13.06.17 u 22:09

Nove "Pampers baby dry" pelene kompanija " Procter and Gamble" reklamira kao proizvod koji je preporučilo čak 99 posto mama u Srbiji.

FOTO: ILUSTRACIJA
FOTO: ILUSTRACIJA

Na ovaj podatak nisu ostale ravnodušne mnoge mame, koje se pitaju da li su one dio onih preostalih jedan posto koji koristi neku drugu vrstu jednokratnih pelena.

- Ne ulazim u to da li su te pelene najkvalitetnije ili ne, ali kao majka šestomjesečnih blizanaca osjetila sam se izmanipulisano ovom reklamom. Ovo je vrlo pretenciozna reklama i nije jedina. Pa je l' to znači da svi drugi proizvođači pelena treba da stave tačku na prodaju u Srbiji jer im ostaje samo tržište od jedan posto - požalila se Jelena Krunić iz Beograda, prenosi Coolstyle

I na zvaničnoj Facebook stranici "Pampersa" našlo se nekoliko sličnih komentara.

- Mislim da bi prvo trebalo da stvarno sprovedete anketu pa tek onda da napišete 99 posto. Iskreno ne znam nijednu mamu kojoj novi "pampers" odgovara, a kako vidim u komentarima, nikome ne odgovara - napisala je mama Milena Ljubenović.

Bojana Mitrović je također slično reagovala.

- Mislim da je ovo netačno. Ja znam mnogo njih koji ne koriste "pampers" jer ima i boljih pelena.

Među stotinama komentara na ovoj stranici primjetili smo da se niz mama požalio na isti problem, a to je da se iz novih "pampers" pelena širi neprijatan miris. Ostatak komentara pročitajte OVDJE.