Manekenka koju su pojedinci iz BiH vrijeđali da je debela pronašla muškarca svojih snova

Objavljeno: 20.08.17 u 11:43

Hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer uskoro će uploviti u bračne vode, a vijest je objavila na svom profilu na Instagramu.

Vijest o zarukama Lucija je s prijateljima i obožavateljima podijelila uz fotografiju na kojoj grli budućeg supruga.

Sa momkom Danijelom Grlićem, vlasnikom franšize "Sushi by A’s" za Hrvatsku, u vezi je već dvije godine i uvijek je isticala kako joj je on velika podrška.

- Rekla sam 'DA'! Sretna sam što s velikim ponosom mogu reći da mi/nam se jučer kasno navečer desilo ono što je tiha želja svake djevojke. Sretna sam što mogu reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijim čovjekom koji je moje srce uzeo već davno prije. Sretna sam svemu što nam dolazi! Hvala našim roditeljima koji nas podržavaju u svemu te nas uče da svakim danom budemo bolji i pametniji ljudi. ...i da, sada sam osjetila kako je to kad ti se noge 'odrežu na pola' od adrenalina, ali ja sam to morala napraviti u svom stilu - nasred Straduna! Mama, znam da me gledaš i da plačeš od sreće skupa sa mnom - napisala je između ostalog Lucija Lugomer.

Inače, Lucija se nedavno našla u fokusu javnosti nakon okršaja sa voditeljicom Hanom Hadžiavdagić na društvenim mrežama. Hadžiavdagić je manekenku izvrijeđala nazivajući je debelom i lijenom, a njena objava izazvala je niz negativnih komentara korisnika Facebooka i Twittera u regiji.