Najvatreniji navijači

Manijaci parolom najavili dolazak na sjednicu Skupštine FK Željezničar

Objavljeno: 10.06.2019. u 15:04

Manijaci su se jučer oglasili saopćenjem u kojem su, između ostalog, poručili da privatizacije kluba nema ništa te da će na odgovornost pozvati sve zaposlene u klubu.

FOTO: arhiv

Sjednica Skupština Fudbalskog kluba Željezničara zakazana je za 15. juni, a dolazak su najavili i najvatreniji navijači tima sa Grbavice.

Situacija u redovima najtrofejnijeg bh. kluba daleko je od idealne. Odluka Drugostepene komisije za licenciranje da Plavima ne izda dozvolu za nastup u Evropi samo je dodatno zakloplikovala situaciju u Zvorničkoj 27.

Plavi su u kratkom vremenskom periodu ostali bez predsjednika Nadzornog odbora Midhata Terzić, a ostavku je podnio i predsjednik Upravnog odbora Nihad Selimović, koji je na posljednjoj sjednici Skupštine izabran za prvog čovjeka kluba.

Manijaci, navatreniji navijači Plavih, jučer su se oglasili saopćenjem u kojem su, između ostalog, poručili da privatizacije kluba nema ništa te da će na odgovornost pozvati sve zaposlene u klubu.

Da su ozbiljni u svojim namjerama da svjedoči i parola na sjevernoj tribini stadiona Grbavica na kojoj piše: "Nikom te ne damo", a naveden je i datum održavanje naredne sjednice najviše organa kluba.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije