navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Svečani stajling

Manikura koja je zaludila trendseterice: Sve žele imati baršunaste nokte

Iako živimo u vremenu pandemije i sva veća okupljanja i proslave nisu preporučljivi, to vas ne mora omesti da i dalje izgledate lijepo i njegovano.

Objavljeno: 25.12.2020. u 12:03
get url
text

U duhu predstojećih novogodišnjih praznika mnoge žene već su zakazale termine za šminku, frizuru, manikuru,kako bi i u ovoj najluđoj noći, koju će proslaviti sa porodicom, izgledale privlačno.

Kada pomislimo na Novu godinu automatski nam na pamet padaju okićeno jelke, lampice, kolačići, snijeg i glamurozan look, jer ipak su praznici rezervirani za blještavilo i glamur. Tako su i ove godine moderne šljokice, crvena boja i neizostavni baršun koji će svakom stajlingu podariti dozu luksuza.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMY LE • LA NAIL ARTIST (@amyle.nails)

Ovu omiljenu teksturu beauty stručnjaci uspješno su preslikali i na nokte tako da izgleda očaravajuće.

Baršunasti nokti potpuno su zaludili trendseterice, pa ovaj beauty trend sve češće viđamo i na profilima salona za ljepotu.

Iako ćete pod heštegom #velvetnails pronaći više od 25.000 fotografija, lako ćete prepoznati ovu manikuru.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMY LE • LA NAIL ARTIST (@amyle.nails)

Trik je u nanošenju magnetnih lakova za nokte sa šljokičastim česticama. Čestice nazvane metalik dodaju se premazu, a zahvaljujući njima možete postići prekrasnu duboku nijansu koja podsjeća na presijavajući baršun.

Jednostavniji način za postizanje ove manikure je uz pomoć šljokica u prahu, preko kojih je potrebno nanijeti završni lak za sjaj.

Ako vam se ovo čini previše neurednim, nokte možete nalakirati i baršunastim matiranim lakom. Nećete postići isti sjaj, no barem će tekstura biti zadovoljavajuća.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina | CLW_NailArtist (@clw_nailartist)

Za razliku od baršunaste haljine koju ćete odjenuti za jednu večer, baršunasta manikura izdržat će vam barem tri sedmice, pa je i to razlog da je isprobate.

Posebno dobro izgledaju zelena, boja šampanjca, ružičasta, srebrena, zlatna, ljubičasta i plava, a na vama je da izaberete koja vam se nijansa najviše sviđa.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEORGIA RAE (@raelondonnails)