open-navfaktor-logo
search
Mlada reprezentacija
Marinović nakon poraza u Portugalu hvalio svoje izabranike
Mlada reprezentacija BiH kvalifikacijeza EP završila je na trećem mjestu grupe 10 iza Rumunije i Portugala, a ispred Velsa, Švicarske i Lihtenštajna
17.10.2018. u 08:51
get url
text

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine u utorak navečer poražena je od Portugala sa 4:2 i tako ostala bez plasmana u baraž za Evropsko prvenstvo.

Selektor Vinko Marinović uprkos porazu nije bio nezadovoljan igrom svojih izabranika, ne samo protiv Portugala u Madeiri, već tokom kompletnog kvalifikacionog ciklusa.

- Čestitam igračima na dobrim igrama i zalaganju u ovom kvalifikacionom ciklusu. Bili smo u igri do kraja i došli do toga da se sa jednim jakim Portugalom borimo za odlazak u baraž. Oni su ipak pokazali da imaju individualni kvalitet i da su bolji u ovom trenutku. Dobri smo bili na otvaranju utakmice, imali smo i neke svoje šanse. Dali smo sve od sebe, kao i tokom cijelih kvalifikacija - kazao je Vinko Marinović  za nfsbih.ba.

Mlada reprezentacija BiH kvalifikacije je završila na trećem mjestu grupe 10 iza Rumunije i Portugala, a ispred Velsa, Švicarske i Lihtenštajna.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.