open-navfaktor-logo
search
Sporna situacija
Marinović (ne)zadovoljan, trener Krupe tvrdi: Na prvu, oštećeni smo!
Fudbaleri Sarajeva upisali su prvu proljetnu prvenstvenu pobjedu tek iz četvrtog pokušaja.
21.03.2021. u 18:00
get url
text

Nakon remija protiv Željezničara, te poraza od Zrinjskog i Širokog Brijega, Bordo tim je danas na Koševu savladao Krupu sa 1:0.

Vinko Marinović, trener Sarajeva, odmah nakon utakmice poručio je kako je nezadovoljan igrom, ali je istovremeno zadovoljan zbog pobjede i osvojenih bodova.

S druge strane, kako Siniša Mrkobrada, trener Krupe, na press konferenciji je kazao kako je na kraju meča u kaznenom prostoru Sarajeva bila diskutabilna situacija.

- Vidjet ćemo kada pogledamo utakmicu ova jedna situacija koja se činila dosta diskutabilna u kojoj je kasnije mogao da uslijedi kazneni udarac za našu ekipu. Ovako na prvu smatram da smo oštećeni, ali vidjet ćemo šta je bilo kada pogledamo snimak i da li je to stvarno tako kako nam se učinilo u prvom trenutku - rekao je Mrkobrada, piše SportSport.

Mrkobrada je govorio o situaciji iz finiša meča kada je pomoćni sudija Sreten Udovičić pokazao da li je lopta napustili teren. U nastavku akcije Adukor je igrao rukom, a sudija Bandić prekinuo je igru i uvažio asistenciju svog pomoćnika.  

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.