Masovni obračun u restoranu: Zbog jedne žene tuklo ih se 20

Objavljeno: 10.08.17 u 22:02

U masovnoj tuči, u kojoj je u restoranu "Semberski salaš", blizu Pavlovića mosta kod Bijeljine, učestvovalo između 15 i 20 aktera, ranjen je Bijeljinac Alen Šerbert (42).

Tuča izbila u "Semberskom salašu"   FOTO: NEZAVISNE
Tuča izbila u "Semberskom salašu" FOTO: NEZAVISNE

Nezvanično, zbog neke žene sukobile su se dvije grupe i situacija je potpuno izmakla kontroli, o čemu svjedoči i podatak da je slučaj okvalifikovan kao pokušaj ubistva, pišu "Nezavisne".

Kako se saznaje, zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu s ovim napadom, uhapšeni su Bijeljinci Elvir Husić (34), Roki Hidanović (23) i Arif Štrošajna (54). Koja je njihova uloga, odnosno da li je neko od njih direktno osumnjičen, zasad nije poznato. Poznato je, međutim, da je ovaj okršaj bijeljinskoj policiji prijavljen oko 16.30. Ranjeni muškarac, koji je, kako nezvanično saznajemo, pogođen iz pištolja u masno tkivo grudnog koša, prevezen je u bijeljinski Urgentni centar.

VEZANI TEKST - Tuča i pucnjava u Bijeljini: Jedna osoba ranjena, troje uhapšenih

- Ljekar je pregledao A.Š. te se izjasnio da ima prostrelnu ranu i da se radi o lakšoj povredi. Lice nije prihvatilo predloženo bolničko liječenje nego je samovoljno napustilo bolnicu nakon ukazane pomoći - saopćeno je iz policije. Po nezvaničnim informacijama, tuča je počela u restoranu, gdje je prethodno grupa ljudi sjedila i ručala. Zatim je pred objekat došlo par vozila, iz kojih je izašla druga grupa naoružana palicama i nasrnula na one koji su sjedili unutra.

Nakon toga su izašli napolje, gdje je nastavljena makljaža.